Serc

Restaurants

Zoveel zaken..... Zoveel smaken

Wie in Amsterdam uit eten wil gaan heeft een probleem! Want met zoveel keus uit zoveel verschillende keukens is kiezen waar je naar toe gaat vaak niet eenvoudig. Uiteraard kun je kiezen voor een algemeen restaurant met een Internationale keuken waar je eigenlijk alles kunt bestellen en waar de ene een entrecote neemt en de ander een pannenkoek. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een specifieke voorkeur heeft en een restaurant kiest met een keuken die geheel op uw smaak is afgestemd. We hopen dat we u zoveel keus bieden dat het kiezen moeilijk is, maar uiteraard hopen we u ook zoveel informatie te bieden over alle restaurants dat u in ieder geval weet waaruit u kunt kiezen.

La Cacerola

Restaurant La Cacerola is gespecialiseerd in Braziliaanse Barbecue en Slow Food. De chef bereidt zijn “Churrasco de Picanha” , zijn beroemde Braziliaanse steak, op een echte houtskool Barbecue.

Het Pompstation

Het Pompstation, beroemd en berucht om de juicy steaks, sfeervolle ambiance, live muziek en mooie wijnen. Bij Pompstation ga je niet ‘zomaar’ een avondje uit eten, maar beleef je een volwaardige avond uit.